Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στη χώρα της Κόκκινης Λίμνης: συνελήφθει και δικάστηκε για κατοχή 3 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ Κάνναβης!




■ Ορθά διαβάσατε: δικάστηκε για ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ
■ Μαζί με τα πτώματα από την Κόκκινη Λίμνη: διασυνδέσεις με την υπόθεση του στραγγαλιστή
■ Έργα, Λόγια και Ημέραι της Δικαστού κας Νάτιας Μαθηκολώνη.


Ορθά διαβάσατε: δικάστηκε για ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ Κάνναβης. Αυτή ήταν η ποσότητα για την οποία οι ξεδιάντροπες αρχές συνέλαβαν και δίκασαν ένα φιλήσυχο πολίτη ο οποίος απλώς καθόταν να ξεκουραστεί σ' ένα πάρκο.

Ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος: δεν αντιστάθηκε, ούτε αρνήθηκε τα γεγονότα, ούτε ενεπλάκει σε αντιπαραθέσεις με τους αστυνομικούς. Αλλά η Αστυνομία - διότι δεν την ενδιαφέρει αν υπάρχουν εξαφανισμένες και νεκρές γυναίκες, μάνες και κόρες να ασχοληθεί - προφασιζόμενη πως το χειροποίητο τσιγάρο που εντόπισε τάχα πρόκειται για "σοβαρό έγκλημα", ζήτησε ενισχύσεις και ενέπλεξε ΕΝΔΕΚΑ αστυνομικούς στην σύλληψη του ανθρώπου.

Στη συνέχεια η Αστυνομία επένδυσε περισσότερο από πέντε ώρες για να επιληφθεί της υπόθεσης με ανάκριση του κρατούμενου, και είχε την αναίδεια να αποταθεί στην Εισαγγελία ώστε ο "εγκληματίας" να κατηγορηθεί επισήμως. Η Εισαγγελία όφειλε να αναγνωρίσει αμέσως ότι η ψεύτικη υπόθεση πρόκειται για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και σπατάλη του πολύτιμου χρόνου της Δικαιοσύνης. Εκεί που έπρεπε να σταθεί στην εξουσία που της παρέχει το Σύνταμα και να πεί ότι "ΔΕΝ εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον η προσαγωγή αυτής της υπόθεσης στο Δικαστήριο", έπραξε το αντίθετο: επένδυσε ώρες για να στοιχειοθετήσει δικαστική υπόθεση, ενέπλεξε και το Κρατικό Χημείο και έστειλε τον άνθρωπο στο Δικαστήριο.

Μόλις επέστρεψα από το Δικαστήριο• ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου από την απύθμενη τρέλα των όσων άκουσα εκεί από τα πιο επίσημα χείλη: εκείνα της Δικαστού κας Μαθηκολώνη. Η Δικαστής αντί να διατάξει αμέσως σύλληψη των Αστυνομικών ΚΑΙ των δικηγόρων της Εισαγγελίας για:
ο- υπέρβαση εξουσίας,
ο- κατασπατάληση δημοσίων πόρων και δημοσίου χρήματος,
ο- σπατάλη του πολύτιμου χρόνου της Δικαιοσύνης, κατά τον οποίον οι αρχές θα έπρεπε να ασχολούνται με τα σοβαρά εγκλήματα που απειλούν τις ζωές και περιουσίες των πολιτών,
ο- παρεμπόδιση του αληθινού έργου της Αστυνομίας και Εισαγγελίας,
ο- κωλυσιεργία και απροθυμία στην εκπλήρωση των πραγματικών καθηκόντων Αστυνομίας και Εισαγγελίας,
ο- υπόσκαψη του κύρους της Αστυνομίας ενώπιον του κοινού,

αντ' αυτού λοιπόν...ενεπλάκει και η ίδια σε αυτή την φαρσοτραγωδία! Το μόνο της ελαφρυντικό είναι το ότι δεν μίλησε με τον αλαζονικό στόμφο με τον οποίο συνήθως ομιλούν οι πλείστοι Δικαστές. Μίλησε με ανθρώπινο τόνο. Αλλά τα πράγματα που είπε... αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της ψυχοπαθολογίας. Μια εμμονή στην παραμόρφωση της πραγματικότητας και στα ψέμματα με τα οποία καθημερινά διασπείρουν την κρατική τρομοκρατία οι αυταρχικές αρχές• η κα Μαθηκολώνη επανέλαβε χωρίς ντροπή ενώπιον μας τις μεγαλύτερες από τις ανοησίες που έχουν λεχθεί για την Κάνναβη. Μας είπε:
ο- ότι αποτελεί την "μάστιγα για την κοινωνία",
ο- ότι "προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα και πρέπει να καταπολεμηθεί",
ο- ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί με "ποινές αποτρεπτικής φύσης",
ο- και ότι στην άσκηση επιείκειας, πρέπει να ληφθεί υπ' όψην το ότι ο κατηγορούμενος δεν ενεπλάκει σε εμπορία, διότι αντίθετα από τον απλό χρήστη οι έμποροι επιδίδονται στην "διασπορά θανάτου"!

Εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ έπεσε η ζυγαριά από το άγαλμα της Θέμιδος πάνω στην κεφαλή της αξιότιμης κας Δικαστού - απλούστατα γιατί οι ψευδο-ορθόδοξοι έχουν αφαιρέσει από τα Δικαστήρια όλες τις απεικονίσεις και γλυπτά που παρουσιάζουν την Θέμιδα. Ούτε καν να ορκιστούμε στην Θέμιδα δεν επιτρέπεται από το Δικαστήριο.

Η βαρέλες όμως (στην κυπριακή διάλεκτο οι "βαρέλλες") που μας έριξε η κα Μαθηκωλόνη στο Δικαστήριο δεν ήταν αρκετές. Ακολούθησαν κι άλλες.

Η ποσότητα 0.03γρ. Κάνναβης, (τα τρία εκατοστά του γραμμαρίου) είναι τόσο μικρή, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ικανά να μετρήσουν την ποσότητα της Τετραϋδροκανναβινόλης που περιέχεται σε αυτή η φυτική ουσία. Η Τετραϋδροκανναβινόλη (ΤΥΚ, διεθνώς THC) είναι το συστατικό του φυτού για το οποίο η Κάνναβις έχει κηρυχθεί παράνομη. Όταν η ποσότητα αυτής της ουσίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ... προς τι η σύλληψη και δίκη;

Αντί λοιπόν η Δικαστής κα Μαθηκωλόνη να καταλήξει στο ότι Αστυνομία και Εισαγγελία "δεν έχουν υπόθεση" και να κηρύξει την υπόθεση λήξασα απαλάσσοντας τον κατηγορούμενο από τις κατηγορίες και  απελευθερώνοντας τον, προχώρησε στο να επιβάλει και τιμωρία στον ταλαίπωρο "ναρκοβαρώνο"!

Τον τιμώρησε με "εγγύηση" (δηλαδή επιβάλλοντας τιμωρία που ισοδυναμεί με "πρόστιμο με αναστολή") ύψους €1,000 για κάθε εκατοστό του γραμμαρίου. Ορθά διαβάσατε: η τιμωρία είναι συνολικά €3,000 πρόστιμο με αναστολή για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως αν ο κατηγορούμενος συλληφθεί ξανά εντός 2 χρόνων με παρόμοια ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΗ ποσότητα ΤΥΚ, ή μικροποσότητα Κάνναβης, θα πληρώσει όλο εκείνο το ποσό.

Ας σημειώσουμε ότι:
• Στην μαύρη αγορά που συντηρείται από την απαγορευτική πολιτική του Κράτους, που εμπλουτίζει και χρυσώνει τους Κροίσους της Μαφίας, το κάθε γραμμάριο Κάνναβης σήμερα κοστίζει περίπου €20-€25. Το κάθε εκατοστό του γραμμαρίου κοστίζει περίπου 20 με 25 σεντ. Τα τρία γραμμάρια για τα οποία κατηγορήθηκε ο "ναρκοβαρώνος" φιλήσυχος πολίτης που δεν ενόχλησε κανένα κατέχοντας τα, είχαν συνολική αξία 60 με 75 σεντ.
• Για τους πιο πολλούς ένα γραμμάριο Κάνναβις παρέχει περίπου δέκα με είκοσι καπνιστές δόσεις. Ακόμα και στην καλύτερα περίπτωση, τα τρία εκατοστά του γραμμαρίου δεν αρκούν για ούτε μια δόση.

Το Κράτος ξόδεψε εκατοντάδες ευρώ στην σύλληψη και ανάκριση του κατηγορούμενου, επιπλέον εκατοντάδες στην χημική ανάλυση της κατασχεθείσας ποσότητας και στην στοιχειοθέτηση της υπόθεσης από δικηγόρους, συν επιπλέον άλλες εκατοντάδες ευρώ για την παρωδία και κακή απομίμηση δίκης που τελέστηκε στο Δικαστήριο.


■ Τα πιο σημαντικά

Η κα Μαθηκολώνη είναι η Δικαστής ενώπιον της οποίας παρουσιάζεται ο κατά συρροήν στραγγαλιστής κοριτσιών και γυναικών, ο Νίκος Μεταξάς. Άρα η κα Δικαστής:
ο- έχει γνώση από πρώτο χέρι του τι σημαίνει σοβαρό έγκλημα,
ο- έχει γνώση από πρώτο χέρι του τι σημαίνει ολιγωρία, κωλυσιεργία και απροθυμία στην εκπλήρωση των πραγματικών καθηκόντων Αστυνομίας και Εισαγγελίας,
ο- έχει γνώση από πρώτο χέρι του με πόση ενδοπαλαμική παλινδρόμηση ασχολούνται η Αστυνομία και Εισαγγελία ΑΝΤΙ να εκπληρούν τα καθήκοντα τους.

Το ότι ασχολούνται να κυνηγούν, να δικάζουν και να τιμωρούν τους Φίλους της Κάνναβης αντί τους φονιάδες, συνιστά εγκληματική παράλειψη εκτέλεσης καθήκοντος. Όλος ο κόσμος απορεί και εξίσταται μες τις πρόσφατες εβδομάδες λέγοντας "μα ΤΙ ΕΚΑΜΝΕ η Αστυνομία αντί να ψάχνει για τις σκοτωμένες και εξαφανισμένες γυναίκες;" Να το τι έκαμνε: οριζόντιες και κάθετες παλινδρομήσεις των χεριών της αυτοηδονιζόμενη με την σύλληψη και προσαγωγή των "εγκληματιών" Φίλων της Κάνναβης που με τις πράξεις τους ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.

Και δυστυχώς η κα Δικαστής ακόμα και τώρα που έχει μπροστά της σωρείαν τεκμηρίων του ότι η αμέλεια καθήκοντος εκ μέρους της Αστυνομίας έχει ΦΟΝΙΚΕΣ συνέπειες (πόσες είπαμε είναι οι νεκρές ενώ η Αστυνομία μες την ίδια χρονική περίοδο χαριεντιζόνταν να συλλάβει τον "ναρκοβαρώνο" με τα ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ;) εν τούτοις συνεχίζει όχι μόνο να αγνοεί αυτή την πραγματικότητα, αλλά και να συμμετέχει και η ίδια σε αυτό τον εκφυλισμό της Δικαιοσύνης.

Σήμερα στο Δικαστήριο η κα Δικαστής είχε μια εξαίρετη ευκαιρία να επιδείξει έγνοια, βαθύτερη κοινωνική αντίληψη, και να διασώσει το κύρος της Δικαιοσύνης. Έπρεπε να πει καθαρά ενώπιον όλων μας εκεί ότι η κοινωνία μας βασανίζεται από σοβαρά εγκλήματα και ότι η ενασχόληση με τα ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ Κάνναβης αποτελεί εμπαιγμό και περιφρόνηση της Δικαιοσύνης. Διότι είναι κατασπατάληση χρόνου, χρημάτων και πόρων με τα οποία θα μπορούσαν να είχαν σωθεί ζωές.

Αντ' αυτού, η κα Μαθηκολώνη ενεπλάκει προσωπικά σε αυτό τον εμπαιγμό της Δικαιοσύνης, μας έκαμε μια διάλεξη για την "διασπορά θανάτου" από την Κάνναβη, και έριξε και μια τιμωρία για να επισφραγίσει την "επιείκεια" που άσκησε ως Δικαστής.

Η λέξη ντροπή δεν είναι αρκετή για αυτά. Το ότι μετρούμε νεκρούς ενώ αυτοί οι σαρτανάκκες χορεύουν επιδεικτικά πάνω στα πτώματα, το ότι η δική τους αμέλεια και παράληψη καθήκοντος προκάλεσε τους θανάτους ενώ αυτοί όλοι μαζί - Αστυνομία, Εισαγγελία ΚΑΙ Δικαστές - ασχολούνται σπαταλώντας τον χρόνο της Δικαιοσύνης με παραλογισμμούς... πως να χαρακτηριστούν όλα αυτά;

Όταν η φρίκη των πτωμάτων που αναδύονται από την Κόκκινη Λίμνη και τα φρεάτια δεν είναι αρκετή για να συνέλθουν οι αρχές, τι άλλο θα χρειαστεί αυτό το περίφημο τρίπτυχο Αστυνομίας - Εισαγγελίας - Δικαστών, για να συνέλθουν; Έμεινε οποιοδήποτε άλλο είδος ηθικού μπάτσου, κλονισμού ή αποκαλυπτικής επιφώτησης που ΔΕΝ εμφανίστηκε ακόμα ενώπιον τους; Τι άλλο έμεινε που θα μπορούσε να τους κάμει να συνέλθουν;

Εμείς λέμε ότι η ενασχόληση του τρίπτυχου Αστυνομία - Εισαγγελία - Δικαστές με ψεύτικα και εικονικά εγκλήματα όπου δεν υπάρχει θύμα, όπου δεν έπαθε κανένας τίποτα, αποτελεί:
ο- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ολιγωρία, κωλυσιεργία και απροθυμία στην εκπλήρωση των πραγματικών καθηκόντων Αστυνομίας, Εισαγγελίας και Δικαστών,
και ότι,
ο- συνιστά εγκληματική ΑΠΑΤΗ εις βάρος της κοινωνίας: αντί να ασχολούνται με το να σώζουν ζωές και περιουσίες και με την διασφάλιση της Δικαιοσύνης, εξαπατούν την κοινωνία σπαταλώντας πόρους και χρόνο με συλλήψεις, προσαγωγές και δίκες για πράξεις που ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ, για πράξεις που δεν βλάπτουν κανένα.

Στη χώρα μας επιτρέπεται να σκοτώσεις τον εαυτό σου με το ποτό και το τσιγάρο του ταμπάκο. Επιτρέπεται να δηλητηριαστείς με νομίμα ψυχοφάρμακα, επιτρέπεται να αυτοτραυματιστείς με πυροβόλο όπλο ή με αυτοκίνητο. Μην τολμήσεις όμως να βάλεις στο στόμα σου Κάνναβη! Ξέχασε το ότι η Επιστήμη επιβεβαιώνει πως είναι αβλαβής ουσία, ξέχασε πως η Κάνναβις είναι φάρμακο που συμβάλλει στην ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ από φονικές παράνομες και νόμιμες ουσίες. Εμείς θα σπαταλούμε χρόνο να σε δικάζουμε, και ας στραγγαλίζονται οι κορούδες και οι μανάδες τους. Ας μείνουν τα  πτώματα των αλλοδαπών στα αζήτητα.

Εντιμότατη κα Μαθηκολώνη, η λέξη "απογοήτευση" είναι πτωχή για να εκφράσει τα αισθήματα μας. Και η λέξη "οργή" είναι λίγη.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Συνεχίζεται και κλιμακώνεται η απαγόρευση της Ελληνικής θρησκείας στην Κύπρο"Κράτος και Βία, τελείωσαν  για σας οι προσταγές του Δία..." -  Προμηθέας Δεσμώτης, του Αισχύλου.
Απαγόρευση της θρησκείας των Ελλήνων τώρα και στα Δικαστήρια
https://web.archive.org/web/20160907233256/http://cyprus.indymedia.org/node/5068

Απίστευτο Περιστατικό - Μάρτυρας σε κυπριακό δικαστήριο ήθελε να ορκιστεί στη... θεά Θέμιδαhttps://www.offsite.com.cy/articles/eidiseis/topika/143062-apisteyto-peristatiko-martyras-se-kypriako-dikastirio-ithele-na

Σκότωσε την και μη φοβάσαι - οι Δικαστές θα σε προστατεύσουν
http://cyprusindymedia.blogspot.com.cy/2016/05/blog-post_24.html

Η Κάνναβις και Τρεις Δικαστές: Εξυπνάκηδες, Ατσίδες και Υπέρλαμπροι Σοφοί, Κολοφώνες του Κυπριακού Δικαίουhttps://web.archive.org/web/20180717132939/http://cyprus.indymedia.org/node/4739

~~~~~~~~~~~~~~~~

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο που εχετε την υπομονη να τα λετε αυτα. Διοτι μονο νευρα μου προκαλουν εμενα αυτες οι μορφες δικαιοσυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή