Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ομοιοπαθητική, Κάνναβις, Κανναβινοειδή





Η θεραπεία με κανναβινοειδείς ουσίες είναι πάντα καλύτερη όταν εφαρμόζεται σ' ένα ευρύτερο πλαίσιο Φυσικής /Ολιστικής Ιατρικής (αυτό που συχνά ονομάζεται Εναλλακτική ~ Συμπληρωματική Ιατρική• Complementary and Alternative Medicine {CAM}). Η Ομοιοπαθητική κατέχει ένα ιδιαίτερο χώρο μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Αλλά συχνά προκύπτουν ερωτήματα για το πως ακριβώς συνδυάζεται η Ομοιοπαθητική με την Κάνναβη, ή και προβλήματα που ούτε η συμβατική ιατρική, ούτε η συμβατική Ομοιοπαθητική γνωρίζουν πως να τα διαχειριστούν.

Το φυλλάδιο πιο κάτω προσεγγίζει αυτά τα θέματα αξιοποιώντας μόνο την ΕΛΑΧΙΣΤΗ αναγκαία θεωρία: είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ασθενών, φροντιστών και θεραπευτών που δεν έχουν την πολυτέλεια να μάθουν πρώτα όλη την Ιατρική της Κάνναβης και την Ομοιοπαθητική Ιατρική για να διεξάγουν αποτελεσματικά τις θεραπείες τους. Παρέχει κάποια έμπρακτα παραδείγματα και γενικές παραμέτρους που μπορούν να αξιοποιηθούν σχεδόν σε κάθε σενάριο που μπορεί να προκύψει.

■ Ομοιοπαθητική, Κάνναβις, Κανναβινοειδή: Οι Ουσιώδεις Παράμετροι για χρήση, πλοήγηση και διεξαγωγή της θεραπευτικής αγωγής:
http://cyprus-org.net/Homeopathy.Cannabis.Cannabinoids.Essential.Parameters.pdf

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
http://petros-evdokas.cyprus-org.net/Personal-Introduction-Traditional-Medicine.html

~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου