Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

"Ό,τι δεν πάρεις μοναχός, κανείς δεν θα 'ρθει να στο δώσει!"


της Χρυστάλλας Λάμπρου



♦ Με αφορμή το δικαστήριο του Φώτη Αντρέου!!
♦ (Αλλά και τα δικαστήρια που επέρχονται, άλλων Φίλων της Κάνναβης)


Θα ήθελα να καλέσω σε συνεργασία για διαδηλώσεις, έξω από κάθε Δικαστήριο που θα δικάζονται άνθρωποι για χρήση του βοτάνου Κάνναβη.

Σκοπός μας είναι, να παρουσιαζόμαστε στις αυλές των δικαστηρίων πριν την έναρξη διεξαγωγής τους, να μας βλέπουν οι δικαστές και να διαβάζουν τα Πανό μας, πριν μπουν στις αίθουσες δικαστηρίων. Αν μπορούμε, όσοι μπορούμε & αν μας επιτρέπεται, ας παρευρισκόμαστε και στη δίκη.

☆☆☆☆☆☆☆☆


Υπάρχει υπόθεση πάνω στην οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, Και η Αλήθεια να λέγεται, ΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΦΗΣΟΥΝ" ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ     Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!

ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ!!!

ΑΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ!!!!

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΆΡΑ, ΠΟΙΟΝ ΦΑΓΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;?

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ 2-3 ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!?!?!?!!?!!?!
Και για να την αποδαιμονοποιούμε σιγά σιγά, ειδικά στα μάτια όσων την θεωρούν ναρκωτικό και να τους ενημερώνουμε:
►ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ-ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1936 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΒΛΑΒΗ;;;
► Βάσει νόμου, η ποινικοποίηση της Κάνναβης είναι αντισυνταγματική. Σας παραπέμπω στα άρθρα και στα σχόλια που δημοσίευσε ο Πέτρος Ευδόκας:
https://tinyurl.com/antisyntagmatiki


🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈


💢ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Ο ΦΩΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ:

ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:      

Σας έδωσα προς χρήση σας,
πάν 🎋ΧΟΡΤΟΝ {HERB}🎋
που βρίσκεται πάνω στη γη, και κάνει σπόρους.

Ε, Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ;; ΑΡΑ;;;?????

🎈🎈Εμπίπτει στην κατηγορία "Άσκηση θρησκευτικών δικαιωμάτων" ή "Παρεμπόδιση εντολών του Δημιουργού από το κράτος"🎈🎈🎈

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΦΟΥ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

► ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΤΑΝΑ!!!

ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ;;??

Σας παρακαλώ, να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να προσέρχεστε στα δικαστήρια και παράλληλα θα οργανωθούμε με δικηγόρο, για να προσφύγουμε, όπου χρειάζεται, για ανατροπή της αντισυνταγματικότητας των συλλήψεων και της απαγόρευσης του βοτάνου.

Μπορεί να χρειαστεί να βάζουμε από 30-50€ τον μήνα για πληρωμή δικηγόρου, και μετά να τα πιάσουμε πίσω από την Κυπριακή Δημοκρατία, με αγωγές εναντίον της, για παράνομες συλλήψεις και φυλακίσεις χρηστών.

Επίσης, να μας ενημερώσουν όσοι έχουν δικαστήρια, ημερομηνία/Ώρα/Πόλη, και θα προσπαθούμε όσοι μπορούμε να παρευρισκόμαστε κάθε φορά. Μπορούμε και να αξιοποιήσουμε τις συνάξεις για συνάντηση με δικηγόρο.

Το Δικαστήριο του Φώτη είναι στις 30/10 στο Παραλίμνι, αλλά δεν προλαβαίνουμε να οργανωθούμε κατάλληλα μέχρι την Τετάρτη ως ομάδα. Όμως, όποιος μπορεί να πάει για υποστήριξη, είναι ευπρόσδεκτος.

Για επόμενα Δικαστήρια θα φτιάξουμε και μερικά Πανό. Αν έχει κάποιος έτοιμα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, να μας πει.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην παίξετε πελλόν επειδή θκιαβαίνετε κουτσά στραβά. Δεν είναι μόνο για εμάς που θα το παλέψουμε, αλλά και για τόσους καρκινοπαθείς και ψυχικά ασθενείς, που ίσως δεν έχουν την πυγμή να διεκδικήσουν, την αυτονόητη και ΦΥΣΙΚΗ θεραπεία τους, αντί των βλαβερών Χημειοθεραπειών ή/και ψυχοφαρμάκων..!!!

Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι, θεραπευτικό δεν είναι μόνο το Κανναβέλαιο (CBD), αλλά και η Τετραϋδροκανναβιδόλη (THC), ΑΛΛΑ οι "αρμόδιοι" εγκρίνουν προς θεραπεία, μόνο το CBD.. 

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΜΟΝΏΝΟΥΝ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;;;;;;;

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ...!!!






* * *  

2 σχόλια:


  1. ♦ Η γνώμη του Σωματείου μας είναι ότι προς το παρόν έχουν πιο μεγάλο αντίκτυπο στις δίκες οι παρουσίες υποστηρικτών με ησυχία και ευγένεια ΕΝΤΟΣ της αίθουσας. Οι Δικαστές σοκάρονται όταν βλέπουν κόσμο να ανησυχεί για την έκβαση της δίκης και αναγνωρίζουν ότι πρέπει να τηρούν τους νόμους και τις διαδικασίες πιο ορθά (αντί αυτό που κάμνουν συνήθως καταδικάζοντας τους "χασικλήδες" σωρηδόν χωρίς καν να τηρούν τους δικαστικούς κανόνες).

    ♦ ΔΕΝ είμαστε καθόλου εναντίον του να γίνουν διαδηλώσεις, αλλά η αντίληψη μας είναι η εξής:
    ο- Συνήθως οι διαδηλώσεις από λίγους άνθρωπους μπορεί να βλάπτουν αντί να οφελούν τους πολιτικούς σκοπούς γιατί οι εξουσιαστές λαμβάνουν την λανθασμένη εντύπωση πως τάχα "δεν υπάρχει αρκετή υποστήριξη" για τον σκοπό, και αποθρασύνονται,
    και,
    ο- Όταν πρόκειται για δίκη, μπορεί να την πληρώσει ο κατηγορούμενος με πιο μεγάλη ποινή.

    ♦ Υποστηρίζουμε όμως ΚΑΘΕ προσπάθεια αυτο-οργάνωσης των Φίλων της Κάνναβης παντού, και την δραστηριοποίηση τους σε όλα τα μέτωπα.

    ♦ Ειδικά για την υπόθεση του Φώτη Ανδρέου/ Fotis Andreou ανησυχούμε γιατί παρ' ό,τι είναι επιβεβαιωμένα ένας ασθενής που έχει ανάγκη τα σκευάσματα Κάνναβης (και ΚΑΘΕ δικαίωμα να τα επιλέγει αντί δηλητηριωδών φαρμάκων), στοχεύεται διαχρονικά από τους εξουσιαστές και σέρνεται από δίκη σε δίκη που αντί να οφελεί, ντροπιάζει ολόκληρη την κοινωνία μας.

    ♦ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στον Φώτη Ανδρέου και σε κάθε ασθενή και Φίλο της Κάνναβης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ηταν στο Παραλιμνι θα ερχομουν. Μακαρι να πεσει κεραυνος στο δικαστηριο την ωρα της επιβολης ποινης. Εγω ζητησα εδω και 2 μηνες συνταγη για φαρμακευτικη κανναβη απο τον Πετρο μεσω της συντροφου του. Ελπιζω να μου τη δωσει για να την παρω στον δρ Ξυδα και να μου δωσει αυτος την νομιμη συνταγη για να την στειλω στον Λογιστη υπουργο να την εχει στο γραφειο του. Κανναβη δεν βρεθεται ουτε στον υποκοσμο αυτες τις μερες. Εχω χασει πανω απο 1500 ευρω σε ντιλερς που μου τα εφαγαν χωρις να μπορω να κανω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή