Σάββατο 8 Μαΐου 2021

🟢 O Aστέρας Mεγαλογιατρός

 
🟢 Ήταν λοιπόν ο μεγαλοαστέρας μεγαλογιατρός που μας το έπαιζε ποζάροντας ως "ο ΜΟΝΟΣ εμπειρογνώμων ειδικός" στην Κύπρο για την Ιατρική χρήση της Κάνναβης. Το αυτοπροβληθέν μεγαλείο του γιατρού είχε φτάσει ως τ' άστρα.

🟢 Μάλιστα τον προσκάλεσε και ένα αλλήθωρο, τότε, μικρό κόμμα της Αντιπολίτευσης σε δημόσια διάλεξη για το θέμα, όπου για να δείξει την μεγάλη του πείρα και βαθιά του γνώση ο μεγαλογιατρός ισχυρίστηκε πως ένας ασθενής του τάχα "πήρε μεγάλη δόση Κάνναβης και έπεσε σε κώμα"! Βέβαια ως ασθενείς και Φίλοι της Κάνναβης αναγνωρίσαμε αμέσως τα ψέμματα του μεγαλογιατρού για αυτό το συμβάν: αλλά φανερώνουν και την επιτήδεια του προθυμία να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ και την προπαγάνδα, και να εκμεταλλευτεί την άγνοια και τον φόβο του κοινού και την δαιμονοποίηση της Κάνναβης για να προωθήσει την καριέρα του.

🟢 Στην περίοδο που επακολούθησε και μετά από τέτοια προβολή, πολλοί ασθενείς προσέτρεξαν κοντά του για θεραπευτική βοήθεια με Κανναβινοειδή φάρμακα, και έλαβαν όλοι... ένα αγγούρι. Ούτε από δοσολογίες κατείχε, ούτε γρυ μπόρεσε να αρθρώσει για τις αλληλεπιδράσεις άλλων χημικών ή φυσικών φαρμάκων με τα Κανναβινοειδή, ούτε και καταδέκτηκε να παρακολουθήσει μαθήματα πανεπιστημιακής επιμόρφωσης - όπως κάθε γιατρός οφείλει - ώστε να εμπλουτίσει τη γνώση του και να λάβει κλινική καθοδήγηση για την ορθή χρήση της Κάνναβης ως φάρμακο.

🟢 Εν τω μεταξύ η κοινότητα ασθενών και Φίλων οργανώθηκε ακόμα καλύτερα από ό,τι ήταν στο παρελθόν, και κατάφερε να εξυπηρετεί μεγαλύτερους αριθμούς ασθενών, συμπεριλαμβανόμενων και εκείνων που ο αστέρας μεγαλογιατρός εγκατέλειψε, απογοήτευσε, ή αποδίωξε με τον προσβλητικό και αλαζονικό του τρόπο.

🟢 Ο μεγαλογιατρός είδε πως τα ψέμματα του δεν είχαν πέραση στον τομέα εκμετάλλευσης των ασθενών μας (και ευτυχώς το τείχος προστασίας που παρείχαμε δεν άφησε κανένα τους να χαθεί...) και έτσι, αφήνοντας τους όλους πίσω τώρα ο αστέρας βρήκε νέο κόλπο: κατέρχεται υποψήφιος Βουλευτής με το κυβερνών κόμμα! Το κόμμα - που ηθικοπολιτικά βρίσκεται σε κώμα - είναι ο "γαλάζιος" βραχίωνας του ΔΗΣΑΚΕΛ που σε συμμαχία με τον "αριστερόζ" βραχίωνα διεξάγουν μαζί ένα ανελέητο πόλεμο καταδίωξης και εκμετάλλευσης των ασθενών και Φίλων της Κάνναβης. Ο μεγαλογιατρός, που η φήμη του ως "εμπειρογνώμων ιατρικής Κάνναβης" είχε φτάσει ως τ' άστρα... έκαμε την ορθή κίνηση: ΑΝΗΚΕΙ σ΄ εκείνο τον κομματικό βόθρο. Μαζί με όλους τους άλλους ψεύτες, προπαγανδιστές, εκμεταλλευτές, τους διώκτες μας.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net


1 σχόλιο:

  1. Οφείλεις να μας πεις και το ονομα του αφου ολα αυτα ειναι αληθινά αγαπητέ κυριε Ευδόκα. Απλα να μεν τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή