Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

🔴 Ετοιμαστείτε για νέα κτυπήματα


 🔴 Θερμοπαρακαλούμε τον νέο Αρχηγό και νέο Υπαρχηγό της Αστυνομίας...


Η ξαφνική κρίση στην ηγεσία της Αστυνομίας με την καθαίρεση και παύση του Αρχηγού και Υπαρχηγού έφερε κρίση και στα κατώτερα στρώματα της ιεραρχίας, η οποία φυσικά θα κτυπήσει όπως ΠΑΝΤΑ, τον πιο ευάλωτο πληθυσμό της Κύπρου: τους Ασθενείς και Φίλους της Κάνναβης.

Διότι... έχουν ανοίξει νέα πόστα τώρα, και οι καριέρες όλων βρίσκονται ξανά σε κίνηση.

Όσοι μετέχουν στην διεφθαρμένη πτέρυγα της Αστυνομίας (που είναι μικρή αλλά παντοδύναμη και δηλητηριώδης), θα σπεύσουν να εντυπωσιάσουν με ΣΤΗΜΕΝΕΣ (ψεύτικες) επιχειρήσεις εναντίον της κοινότητας μας ώστε να κερδίσουν τα εύσημα και να πάρουν τις προαγωγές που επιδιώκουν. Θα παρουσιαστούν ως ήρωες στη "σταυροφορία ενάντια στα ναρκωτικά", ως οι δίκαιοι τιμωροί του εγκλήματος, και ως σπουδαίοι ανιχνευτές... που εξιχνιάζουν υποθέσεις τις οποίες οι ΙΔΙΟΙ έχουν στήσει και τις λειτουργούν με τους συνάδελφους των στον υπόκοσμο.

Θα θυσιάσουν κάποιους - συνήθως μεταφορείς και διανομείς της Κάνναβης, αυτούς που ο Τύπος ονομάζει "βαποράκια" - και πάνω στη συμφορά των θυμάτων τους, θα βελτιώσουν τις καριέρες τους.

Ας μην ξεχνούμε ότι 95% ΟΛΩΝ των υποθέσεων που αφορούν απηγορευμένες ουσίες, αφορούν την Κάνναβη. ΕΚΕΙ είναι "το ψουμί" του κάθε διεφθαρμένου τυχοδιώκτη.

Θα εμφανιστούν θεαματικές συλλήψεις, θεαματικά "τεράστιες ποσότητες", θεαματικά και "χωρίς προηγούμενο" φαινόμενα με επίκεντρο την Κάνναβη, έτσι ώστε η νέοι και παλαιοί ήρωες να φτιάξουν τις καριέρες τους πατώντας πάνω στο λαιμό των ασθενών και Φίλων της Κάνναβης.

Τα έχουμε δει να επαναλαμβάνονται ΚΑΘΕ φορά που η Αστυνομία περνά από κρίση. Ο επαναλαμβανόμενος κύκλος είναι ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε την κρίση της Αστυνομίας το 2018, που οδήγησε ακόμη και σε πυροβολισμούς εναντίον Αστυνομικών και σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς και το διπλό φονικό στον Στρόβολο - του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, που κατασφάχτηκαν νύκτα μες στο υπνοδωμάτιο τους: όταν προειδοποιήσαμε την κοινότητα ότι για να ξανακτίσει το γόητρο της η Αστυνομία ΕΜΑΣ είναι που θα κτυπήσει, υποστήκαμε παράνομη έφοδο, παράνομη κατάσχεση των υπολογιστών μας, παράνομη ανάκριση, παράνομη απειλή σύλληψης, διότι... γράψαμε την Αλήθεια:

🔴 Όποτε έχει δυσκολίες η Αστυνομία, κτυπά τους Ασθενείς και Φίλους της Κάνναβης.


Πιστεύει πως έτσι θα αποκτήσει ξανά το χαμένο της γόητρο εντυπωσιάζοντας το φιλοθέαμον κοινό - και με αυτές τις κινήσεις, που εντυπωσιάζουν την κοινή γνώμη με συνήθως στημένες και ψεύτικες επιχειρήσεις με θύματα κάθε φορά μερικούς υποτακτικούς ή και ανδρείκελα κάποιων διεφθαρμένων αξιωματικών της Αστυνομίας, "φτιάχνεται" η πληγωμένη εικόνα της Αστυνομίας, προωθούνται ή και απογειώνονται οι καριέρες κάποιων, και η κοινότητα μας εξαναγκάζεται σε ακόμη περισσότερη απόκρυψη, φόβο, τρόμο, διαχρονικά βιώματα καταδίωξης, στέρηση θεραπείας, στέρηση φροντίδας, πόνους από ανίατες ασθένειες, και άδικες συλλήψεις.

Μήπως η ευρύτερη κοινωνία κερδίζει κάτι με αυτή την συστηματική καταπίεση; Ή με το που εξαναγκάζει και υποβάλλει ένα 10%-30% του πληθυσμού της σε αυξημένη καταπίεση... "απελευθερώνεται από το έγκλημα";

Γνωρίζουμε πως "κάποιοι" στην Εισαγγελία και την Αστυνομία μας διαβάζουν - άλλωστε για αυτό κάθε λίγο μας ενοχλούν με παράνομες πράξεις εναντίον μας. Ελπίζουμε πως αυτό το κείμενο θα τους συνετίσει, θα συμβάλει στο να ΜΗΝ προκύψουν και αυτή τη φορά νέες ανωμαλίες.

ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τον νέο Αρχηγό και νέο Υπαρχηγό της Αστυνομίας να δώσουν προσοχή στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έγκλημα που διαπράττεται καθημερινά ενάντια στις ζωές και περιουσίες των πολιτών - και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή την πορεία. Το κυνηγητό των Ασθενών και Φίλων της Κάνναβης όμως είναι ένα κατά φαντασίαν "έγκλημα" που δεν έχει θύματα. Υπάρχει έγκλημα χωρίς θύμα;

Η Κάνναβις είναι μια εντελώς ασφαλής και αβλαβής ουσία με εκατοντάδες φαρμακευτικές εφαρμογές και ΜΗΔΕΝ παρενέργειες - γιατί να διώκονται οι Ασθενείς και Φίλοι; Θερμοπαρακαλούμε να σταματήσετε αυτή την εγκληματική ανοησία εις βάρος τόσων δεκάδων χιλιάδων πολιτών της χώρας μας.

Φίλες, Φίλοι, μες την νέα τούτη αστυνομική περίοδο παρακαλούμε ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ιδίως από στημένες υποθέσεις.

Διαβάστε και τα πιο κάτω κείμενα, άρθρα ειδήσεις... αυτά συνθέτουν την πραγματικότητα μας.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

■ Αστυνομία: Άλλαξε ηγεσία, τρέχουν να καλύψουν τα κενά | Philenews
https://www.philenews.com/kipros/koinonia/article/1514377/astinomia-allaxe-igesia-trechoun-na-kalipsoun-ta-kena/

Κάνναβις:
■ Ενεργούσε με οδηγίες άλλου και ανέμενε στο ακουστικό, λέει ο 28χρονος για τα 80 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό
| Cyprus Times
https://cyprustimes.com/astynomiko-reportaz/energouse-me-odigies-allou-kai-anemene-sto-akoustiko-ypostirixe-o-28chronos-me-ta-80-kila-narkotika-sti-lemeso/

■ 7 μήνες μετά… Νέα σύλληψη για τα 3,2 κιλά κάνναβης στη Λάρνακα (pics) | Cyprus Times
https://cyprustimes.com/astynomiko-reportaz/7-mines-meta-nea-syllipsi-gia-ta-32-kila-kannavis-sti-larnaka-pics/

■ Αστυνομική αντεπίθεση δυο όψεων κατά του εγκλήματος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/astynomiki-antepithesi-dyo-opseon-kata-toy-egklimatos

■ Προσπαθήσαμε να τα πούμε σατυρικά - μα εισπράξαμε την παράνομη εκδίκηση των ενόχων:
Φίλοι της Κάνναβης / Friends of Cannabis

«Αρχηγός Αστυνομίας: "Οι μόνοι εγκληματίες που μαστίζουν την κοινωνία μας είναι αυτοί οι χασικλήδες που γυρίζουν τους τόπους με το μισό γραμμάριο Κάνναβης μες τις τσέπες και τα αυτοκίνητα τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να τους πυροβολούμε στα λάστιχα, θα τους συλλαμβάνουμε και θα τους ξυλοκοπούμε...»
https://www.facebook.com/FiloiTisKannabis/posts/pfbid0234FqFnaZHakdWdYFDzg9AEQPXwuMNboSA2yLvxr8GxgGLa1DrE7byY2vrdVeNaisl


■ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Μόλις πριν λίγο έφυγε η Αστυνομία από τα γραφεία μας έχοντας κάμει κατάσχεση του υπολογιστή του Πέτρου Ευδόκα (ιδρυτικό στέλεχος του Σωματείου μας) με δικαστικό ένταλμα. Το ένταλμα για κατάσχεση εκδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μόλις 4 ώρες μετά την ψεσινή σατυρική μας δημοσίευση για τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Μας τιμεί, βέβαια, το ότι μας διαβάζουν διαρκώς στο Αρχηγείο, μα... δεν έχουν πιο σοβαρή δουλειά να κάμουν; Δεν έχουν εγκληματίες να πιάσουν;
https://www.facebook.com/FiloiTisKannabis/posts/pfbid02sSC5evz3tBHGPf9XEm4jQM2SDtAT2NvLKkTh2ow3SgriQYMm3twRCB7iWWb2c4Etl


■ Κατέρρευσε ακόμα μια υπόθεση της Αστυνομίας εναντίον μας
• Επεστράφηκε ο υπολογιστής που είχε κατασχεθεί παράνομα
http://friendsofcannabis.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B7

🔵 Μας απειλούν ακόμη και μες το Δικαστήριο - ενώ ΕΚΕΙΝΟΙ δικάζονται!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2023/06/blog-post_14.html


* * *





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου