Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ





Όλα τα κόμματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις σήμερα θα βγάλουν τις διακηρύξεις τους. Θα μας δείξουν πόση συμπόνοια τάχα τους διακατέχει, και πόση "έγνοια για τον πλησίον". ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν πεί πως:

ο- Οι καρκινοπαθείς στην Κύπρο που χρησιμοποιούν σκευάσματα Κάνναβης για τον καρκίνο διώκονται, κρύβονται, διαβιούν ως καταζητούμενοι, υπόκεινται σε χίλιες στερήσεις, προσβολές και εξευτελισμούς ακόμα και από τους γιατρούς τους που τους χλευάζουν ή και τους εκβιάζουν λέγοντας "αν πάρεις Κάνναβη να μην ξανάλθεις για θεραπεία κοντά μου".

ο- Ενώ οι εξουσιαστές εδώ στην Κύπρο καταδιώκουν τους ασθενείς μας ανελέητα, ταυτόχρονα ετοιμάζονται για την ξεδιάντροπη και χωρίς όρια οικονομική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του πόνου και της αγωνίας τους με ιδιωτικές κομπίνες και τεχνάσματα, κρυφές συμφωνίες για επενδύσεις στην Ιατρική Κάνναβη με "φιλικά" μονοπώλια και αξιοποίηση της κρατικής δύναμης που έχουν στα χέρια τους για την διασφάλιση μεγάλου κέρδους για ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ήδη είναι κοινό μυστικό πως η κλίκα του κου Αβέρωφ Νεοφύτου και του κου Λούη Παναγή έχουν εμπλακεί σε αθέμιτες συμφωνίες για την παραχώρηση προνομίων σε ιδιωτική Ισραηλινή εταιρεία της προτίμησης τους για την κερδοσκοπία εις βάρος των ασθενών μας και έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις, τους μικρομεσαίους παραγωγούς και τους ασθενείς από το δικαίωμα καλλιέργειας Ιατρικής Κάνναβης.

ο- Πως μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, η GW Pharmaceuticals, στην οποία ο μεγαλύτερος επενδυτής είναι ο Φίλιππος Μέη, σύζυγος της αγγλίδας Πρωθυπουργού Τερέζας Μέη, έχει υποβάλει προς έγκριση πατέντες για την αξιοποίηση της Κάνναβης σε αντικαρκινικές θεραπείες (δείτε τις παραπομπές πιο κάτω). Την ίδια ώρα, και ενώ η επιστήμη έχει τεκμηριώσει την αξία της Κάνναβης ως φάρμακο για τον καρκίνο, όταν αναφέραμε στην Βουλή ότι ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥΣ, πετάχτηκαν ταυτόχρονα ΔΥΟ από τους αξιότιμους Βουλευτές για να μας "διορθώσουν" και να επισημάνουν ότι δεν είναι λόγω της στέρησης του φαρμάκου που απέθαναν οι ασθενείς. Κατέχουμε τα ονόματα τους για μελλοντική δημοσίευση αν παραστεί ανάγκη. Απλώς θα σημειώσουμε πως ο ένας είναι φαρμακοποιός και ο άλλος γιατρός - δηλαδή είτε εντελώς αδιάβαστοι, είτε εντελώς ψεύτες.

Διαβάστε ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις που θα βγουν από τους φιλάνθρωπους πολιτικούς, τραπεζίτες και δημόσιους λειτουργούς σήμερα επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου. Και πείτε μας αν θα πεί κανένας αυτές τις αλήθειες.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Σημειώσεις ~ Παραπομπές
■ "H GW Pharmaceuticals, η φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή φαρμάκων με βάση την κάνναβη όπως τα Sativex και Epidiolex, κατέθεσε αίτηση ώστε να λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μια πατέντα δηλαδή, που θα αφορά στη χρήση παραγώγων του φυτού της κάνναβης για τη θεραπεία του καρκίνου του εγκεφάλου.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν ένα μήνα την κατάθεση του σχετικού αιτήματος στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για ένα σκεύασμα που περιέχει THC και CBD, τα δύο βασικά κανναβινοειδή του φυτού, και στοχεύει στην αντιμετώπιση των γλοιωμάτων."
https://cannabisnews.gr/aitisi-gia-egkrisi-patentas-farmakou-kannavis-pou-katapolema-ton-karkino-tou-egkefalou/

■ "GW Pharmaceuticals, a company whose largest investor is UK Prime Minister Theresa May’s husband, Philip May..."
https://researchingreform.net/2018/07/02/pharma-company-majority-owned-by-uk-pms-husband-announces-new-cannabis-medication-days-after-home-office-relaxes-ban/

~~~~~~~~~~~~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου